26 Mart 2008 Çarşamba

Falkensteiner Am Schottenfeld -VİYANA


Yenilikçi, genç ve modern bir otel olan Falkensteiner Am Schottenfeld, genç nesle ait bir tarz ve tasarım anlayışıyla oluşturulmuştur. Akıllıca bir ışık ve renk oyunu sayesinde, otelde zarif ve eşsiz bir atmosfer yaratılmıştır: Zarif ve tutkulu, genç ve dinamik bununla birlikte aynı zamanda dostane ve güleryüzlü. Otelde lüks mobilyalar ve muhteşem yatak odaları dikkat çekmektedir. İster iş gezisi ister keyfi bir gezide olun, modern bir otelin size vermesi gereken her türlü hizmeti burada bulacaksınız. Günümüz trendleriyle başabaş giden bu otel, yalnızca uyunacak bir yer değildir: Burası misafirlerimizin kendi oturma odaları gibidir. Başka bir deyişle, burada kendinizi gerçekten evdeymiş gibi hissedeceksiniz.
Otel Özellikleri
Konuklar, yemek aralarında bistroda küçük atıştırmalıklar ve içecekler alabilir;bunula birlikte akşamları da zarif otel barı geniş kokteyl seçenekleri sunmaktadır.
Oda Özellikleri
Yumuşak renkleri, lüks mobilyaları ve zarif tarzıyla fevkalade yatak odalarımız, en talepkar iş adamlarının bile ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır.
Özellikle banyoların eşi yoktur. Mermer zemin mekana zarafet ve klas dolu bir hava katarken, Venedik tarzında hazırlanmış banyo ile yatak odası arasındaki sürgülü yarı şeffaf cam kapılar ve transparan cam pencereler, odaya bir ferahlık katarak tasarımın ince zerafetinin fark edilmesini sağlar.
Yakın Merkezler
Wien Havalimanı - 20 Km
Taksi yada Toplu Taşıma Araçlarıyla Ulaşım
Westbahnhof Tren İstasyonu - 0.9 Km
U6 Approx Metro Durağı - 5 dakikalık yürüme mesafesinde
U3 Approx Metro Durağı - 10 dakikalık yürüme mesafesinde
48a Approx Otobüs durağı - 3 dakikalık yürüme mesafesinde
KONUM BİLGİSİ
Wien-Schwechat Havalimanı'ndan Viyana Hilton'a giden otobüse binin, ardından U3 metro hattını kullanarak Zieglergasse durağına gelin, otel buradan 10 dakikalık yürüme mesafesindedir veya U3 metrosuyla Westbahnhof, oradan da U6 ile Burggasse/Stadthalle, sonra 48A otobüsü ile Zieglergasse/Burggasse'ye gidebilirsiniz, buradan otel 3 dakikalık yürüme mesafesindedir. Otel, Tarihi Şehir Merkezi'nden ise yaklaşık 20 dakikalık yürüme mesafesinde yer alır.

Hiç yorum yok: