26 Mart 2008 Çarşamba

PALANDÖKEN POLAT RENAISSANCE OTEL


Özgün dağ oteli mimarisiyle tasarlanan Polat Renaissance; standart, corner ve dubleks suite olmak üzere 224 adet yaz - kış klimatize edilebilir odası ve 693 yatak kapasitesi ile misafirlerine Erzurum manzarasında dört mevsim konaklama imkanı sunuyor.
Erzurum'da 12 ay hizmet veren Polat Renaissance, kayak turizminin yanı sıra iş toplantıları, kongre ve davetler için de toplam 850 kişi kapasiteli salonlarında her türlü teknolojik donanımı ve konforu ile uluslararası standartlarda hizmet veriyor.
Polat Renaissance ana restoranı Doruk, sıcak şarap eşliğinde eğlenebileceğiniz Chalet Cafe, dinlenmek ve rahatlamak isteyenlerin tercihi Şömine Bar, Palandöken Dağı'nın 2500 metre yüksekliğinde Polat Cafe ve Polat Champions ile misafirlerine Erzurum'un geleneksel lezzetlerinden ve dünya mutfaklarından farklı örnekler sunuyor.
Spor Kulübü, sinema salonu, sauna, solaryum, Türk Hamamı, kapalı yüzme havuzu ile beş yıldızlı tatil keyfi sunan Polat Renaissance Erzurum, kayak turizminin yanı sıra kültür turları için de uğrak bir dinlenme noktası oluyor.
Dünyanın en kaliteli kar dokusuyla dikkat çeken Palandöken, Türkiye'nin en iyi kayak merkezlerinden biridir ve Dünya'nın ikinci, Avrupa'nın ise en iyi doğal kayak pistine sahiptir. Palandöken dağının toplam 40 km olan pist uzunluğunda, Polat otelinin advance 800m, beginner 500m ve medium 1097m olmak üzere üç adet pisti bulunmaktadır. Polat Renaissance Erzurum Hotel'e ait olan telesiyej sistemi ile dağ üzerinde bulunan kayak noktalarına kolay ve hızlı ulaşım sağlanırken, saatte 2 adeti 900 kişi ve 1 adeti 400 kişi taşıyan 3 adet lifti de kayakseverlere hizmet vermektedir.
Bilgi ve Rezervasyon için : +90212 245 06 06

Hiç yorum yok: